Breng uw kleding bij onze wasserij in Hilversum

Voorkom dat uw kleding krimpt door deze langs te brengen bij onze wasserij in Hilversum. Zeker bij bedrijfskleding is het belangrijk dat deze in goede staat blijven. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de kleding niet zal verkleuren. U wilt natuurlijk niet dat de ene medewerker met een lichtoranje polo rondloopt en de andere medewerker met een felgekleurde variant. In onze wasserij in Hilversum behandelen we alle kledingstukken op dezelfde manier en houden wij rekening met de stof van het kledingstuk. Op basis daarvan wordt het reinigingsproces namelijk aangepast. Dit zorgt er voor dat de levensduur van het kledingstuk wordt verlengd en er dus langer als nieuw uit blijft zijn. Meer weten over de mogelijkheden van het wassen van bedrijfskleding? Neem contact met ons op!

Wasserij in Hilversum verwijdert bacteriën en virussen uit uw kleding

Is er iemand in het gezin ziek of verkouden? Om verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen laat u uw kledingstukken wassen bij onze wasserij in Hilversum. Wij weten welke middelen ingezet kunnen worden om op een effectieve manier bacteriën en virussen te lijf te gaan. Daarbij zorgen wij er uiteraard voor dat de conditie van uw kleding er niet op achteruit gaat. Wanneer er iemand ziek is kan het ook zo zijn dat het beddengoed erg vies is geworden. Wij draaien onze handen er niet voor om en maken deze graag weer schoon. Breng uw vieze kleding vandaag nog langs in onze wasserette in Hilversum! Wasserij in Hilversum ontkracht mythes over wassen.

Wasserij Hilversum

Wassen bij onze wasserij in Hilversum

Is uw zwarte broek niet meer zo zwart als toen u hem had gekocht? Sommigen raden aan om een beker koffie op uw broek te doen zodat de zwarte kleur minder faal wordt. Als stomerij in Hilversum schudden wij ons hoofd bij deze mythe want hier is niets van waar. Wij gebruiken veel effectievere technieken om uw broek in de goede kleur te behouden. Dus wilt u uw kleding met gegarandeerd kleurbehoud laten wassen? Breng uw kleding dan langs bij onze wasserij in Hilversum. Wij zullen er voor zorgen dat u uw kleding weer schoon in de kast kunt hangen.

Menu