Breng uw kleding bij onze wasserette in Hilversum

Geen tijd om te wassen of wilt u zeker weten dat uw kleding mooi blijft? Breng uw kleding langs bij onze wasserette in Hilversum! Wij zijn gespecialiseerd in het wassen en stomen van kleding en hebben alle kennis en expertise in huis. Voor iedere stof weten wij welke manier van wassen daarbij het meest passend is. U kunt uw kleding dus met een gerust hart aan ons overlaten want wij wassen het met de grootste zorg! Verkleurde kledingstukken, gekrompen t-shirts of hemden, truien die uit model zijn: dat is allemaal verleden tijd. Wanneer u uw kledingstukken bij onze wasserette in Hilversum brengt zullen wij eerste alle kleding sorteren op stof. Alle kledingstukken met acryl komen bij elkaar en alle kledingstukken waar cashmere in verwerkt zit komen ook bij elkaar. Hierdoor krijgt ieder kledingstuk de behandeling die deze nodig heeft om er weer mooi uit te zien. Breng uw kleding vandaag nog langs in onze wasserij in Hilversum!

Professioneel vlekken verwijderen in onze wasserette in Hilversum

Oh nee! U heeft net een vlek gemorst op een speciaal kledingstuk. Dat is flink balen natuurlijk maar wij weten er in onze wasserette in Hilversum wel raad mee. Als u aan ons doorgeeft wat u op uw kleding heeft gemorst kunnen wij op basis van deze informatie een geschikt reinigingsmiddel uitzoeken. Wij zullen de vlek zachtjes in masseren met dit middel zodat de stof niet zal beschadigen. Vervolgens wringen we het kledingstuk met water uit totdat de vlek niet meer zichtbaar is. Zijn er nog wat vieze geurtjes achter gebleven? Dan spoelen we het nog even na met een geschikt middel zodat uw kledingstuk weer als nieuw is. Breng het bemorste kledingstuk langs in onze wasserette in Hilversum en wij gaan er mee aan de slag.

Wasserette Hilversum

Wol wassen bij onze wasserette in Hilversum

Heeft u een kledingstuk van wol? Dan moet deze met uiterste zorg worden gewassen en het liefst met de handwas. Dit kan veel tijd in beslag nemen die u waarschijnlijk liever anders invult. Breng uw kledingstukken met wol daarom langs in onze stomerij in Hilversum. Wij gebruiken een specifiek reinigingsproces waardoor uw wollen kleding er na het wassen prachtig uit blijft zien. Wist u dat u wollen kleding met structuur altijd chemisch moeten worden gereinigd? Anders kunnen ze namelijk vervormd raken. Dit voorkomt u door uw kleding langs te brengen in onze wasserette in Hilversum.

Menu