Stomerij in Hilversum voor al uw kleding

Op zoek naar een stomerij in Hilversum of daarbuiten? Bij ons bent u aan het juiste adres als u uw kleding wilt laten stomen. Wij stomen ook kleding voor bedrijven dus wij draaien onze hand niet om voor grote hoeveelheden stomerijwerk. Alles is welkom! Als u kleding heeft waarvan u niet zeker weet of deze in de wasmachine mogen kunt u ze bij ons komen brengen. Door kleding te laten stomen in onze stomerij in Hilversum blijft de kleding in vorm en zal het niet krimpen of juist uitrekken. Daarnaast scheelt het u zelf veel tijd want nu hoeft u geen kleding meer met de hand te wassen. Als stomerij en wasserij in Hilversum hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het wassen en stomen van uw kleding. Wij nemen dat tijdrovende karweitje graag uit handen. Maak een afspraak om uw kleding langs te brengen in onze stomerij in Hilversum.

Schoonmaakproces in onze stomerij in Hilversum

Wat gebeurt er als u uw kleding langs brengt in onze stomerij in Hilversum? Allereerst geven wij alle kledingstukken die u naar ons toebrengt een label. Op basis van de stof geven we uw kledingstuk een specifieke nummering zodat er een passende reinigingsmethode kan worden gebruikt. Wanneer bepaalde kledingstukken erg vuil zijn worden deze met andere kledingstukken gewassen aan de hand van een daartoe geschikte reinigingsmethode. Doordat uw kleding een label heeft gekregen kunnen wij ervoor zorgen dat u de juiste kleding weer terugkrijgt. Vervolgens wordt de kleding nauwkeurig geïnspecteerd door onze vakbekwame medewerkers. Zo wordt er gecontroleerd of er scheuren inzitten of dat er een knop mist. Als dit voor het wassen bekend is wordt dit aan u doorgegeven.

Stomerij Hilversum

Vlekken behandelen en drogen van uw kleding bij onze stomerij in Hilversum

Tijdens het inspecteren in onze stomerij in Hilversum wordt er gekeken of er vlekken op uw kleding zitten. Wanneer wij deze tegenkomen doen wij hier een goede reiniger op zodat verdere schade voorkomen kan worden. Daarna begint het echte werk en wordt uw kleding gestoomd in onze wasserette in Hilversum. Nadat de kleding is gestoomd wordt er gekeken of er nog vlekken aanwezig zijn. Als dit het geval is worden deze behandeld met stoom of water. Vervolgens wordt uw kleding weer helemaal netjes gemaakt en worden er kreukels uitgehaald. Dan kunt u het zo van onze stomerij in Hilversum weer netjes bij u thuis in de kast hangen! Neem contact met ons op als u uw kleding wilt komen langs brengen.

Menu